dinsdag 17 april 2012

Spring in Bedford

Oké, ik heb zojuist een verhaaltje online gezet wat al sinds februari op mijn blog had moeten staan.. Schandalig natuurlijk, en ik blog ook veel te weinig. Ik heb dus besloten om vanaf nu élke dinsdag een stukje voor jullie te schrijven. Dit zullen niet altijd hele verhalen worden, want soms maak ik gewoon niet zo heel erg veel mee en heb ik niet zoveel te vertellen ;). Maar don't worry, deze post wordt zeker lang, want jullie hebben wel een flinke update van mij tegoed!
Goed, ik zal maar eens beginnen met februari. Dat was voor mij een behoorlijk drukke maand, die echt voorbij is gevlogen. M'n lieve mama en tante zijn bij me op bezoek geweest, wat super gezellig was. Dat betekende voor mij natuurlijk een tripje naar Londen, waar ik het weekend daarna ook weer naar afreisde om een vriendinnetje en haar mama te zien die een paar dagen in Londen zelf verbleven. Februari was dus voor mij: door de week werken en in de weekenden leuke dingen doen. Echt heerlijk. Ik maakte me best een beetje zorgen toen ik na de kerst weer hier terugkwam omdat ik nog niet wist dat ik met Pasen 3 weken vakantie zou hebben, en ik dus dacht dat ik nog zes hele maanden achter elkaar door moest. Meer dan de helft... Maar dat was gelukkig niet zo, ik ontdekte dat ik met Pasen 3 weken naar huis kon en had weer iets om naar uit te kijken. Februari vloog voorbij en maart deed dat ook. In maart kwamen m'n broer en schoonzus op bezoek en had ik het best heel erg druk. Het was écht voorbij voordat ik het wist, en op de 24ste vertrok ik dan eindelijk weer richting Nederland.
Ik heb een heerlijke vakantie gehad, lekker veel uitgerust, gesport, niks gedaan, rondgehangen, héérlijk. Ook de Paasdagen waren heel erg leuk. Lekker veel tijd doorgebracht met Pieter, familie en vrienden :) M'n moeder vond het vooral ook leuk dat ik op haar verjaardag er was. Ik was in mijn kerstvakantie op mijn vader's verjaardag en dan nu in de paasvakantie op die van m'n moeder. Maar natuurlijk waren er ook praktische zaken te doen, zo heb ik dan eindelijk uitgevonden wat ik wil gaan studeren. Ja dames en heren, volgend jaar hoop ik Pedagogische Wetenschappen te gaan studeren aan de Erasmus universiteit in Rotterdam! Daar kijk ik al echt naar uit, en dat komt er ook al weer snel aan.
Op het moment dat ik dit typ heb ik namelijk nog maar ongeveer 2,5 maand te gaan hier in Engeland. Het is lente, bijna zomer, en dus bijna tijd dat ik weer vertrek. Maar dat betekent niet dat ik nu niet nog even volop kan genieten. Dat probeer ik zeker te doen. Ook al is thuiskomen superfijn, en was dat het ook zeker afgelopen paasvakantie, je gaat op een gegeven moment toch weer mensen en dingen missen. Mijn dagelijks leven is eigenlijk hier, thuis is meer vakantie. En dat zal straks zeker moeilijk zijn, dus daar moet ik nu nog heel hard alles uithalen! 
Vandaag was er een prima dag voor: ook al regende het vanochtend flink toen ik de jongens naar school bracht, ondertussen staat de zon weer flink te schijnen en is het hier stralend weer. Het is dan vooral grappig om te zien hoe snel dingen eigenlijk gaan. Het hele park is groen, en voordat ik wegging was dat helemaal nog niet zo. Ik vind het heerlijk, je voelt dat de temperatuur omhoog gaat, je hebt het idee dat je die jas wel uit kunt doen en je hebt zin om naar buiten te gaan. Echt super om dat te merken, dat geeft me dan ook meteen weer drive om enthousiast door te gaan met m'n werk en lekker bezig te blijven :) Ik heb toch meestal best een beetje last van een winterdipje, en merk nu heel bewust dat dat weg is. Erg fijn.

Zo mensen, dat was de update dan weer even voor nu, volgende week ben ik er weer!

With love,

1 opmerking:

  1. Super leuk dat je weer geblogd heb! (: & idd de paasdagen waren gezellig! (:

    BeantwoordenVerwijderen