vrijdag 2 september 2011

Arrival!

Zo, ik ben eindelijk in Bedford. Het is hier nu bijna 9 uur in de avond, wat betekent dat ik alweer 17 uur en een kwartier wakker ben, voor zover je de nachtrust die eigenlijk nog ervoor hoorde als slapen kunt tellen...

We zijn vanochtend om iets voor 6 vertrokken, kwamen om iets over 9 aan in Duinkerken, en tot en met het verlaten van de boot liep de reis eigenlijk gesmeerd. Hoewel ik eerlijk moet zeggen dat ik er niet eens zoveel van mee heb gekregen (vanwege die hele slechte nachtrust de nacht ervoor) hebben we flink lang in de file gestaan bij Londen. Er is daar ergens een tol-tunnel en dat bleek de blokkade te zijn, want toen we daar eenmaal doorheen waren hebben we nauwelijks meer problemen gehad. Eenmaal in Bedford gearriveerd hebben we eventjes een kijkje genomen bij het huis waar ik inmiddels al ingetrokken ben, en zijn we daarna doorgereden naar het hotel waar paps en mams deze nacht gaan doorbrengen. Zij hebben daar hun spullen even gedropt, we hebben wat gedronken (het was een warme en benauwde dag vandaag) en zijn toen de stad in gegaan. Hun hotel lag aan het einde van een winkelstraat, dus we zijn die maar gewoon ingelopen en hebben het centrum een beetje verkend. (Ziet er leuk uit, ik weet waar ik mijn vrije zaterdagjes door ga brengen.. ) We zijn uiteindelijk naar het huis van mijn gastfamilie gegaan. Ik werd heel warm welkom geheten, de kinderen begonnen meteen met verhaaltjes over hun knikkerverzameling, armbandjes, school en noem maar op. De ouders zijn ook heel erg aardig, ik voelde me meteen thuis. Een hele fijne eerste indruk dus :) !
We hebben eerst gezellig Engelse thee gedronken in de tuin en zijn vervolgens gaan eten. De kinderen zijn gigantisch enthousiast, willen me meteen alles laten zien. Ook krijg ik veel complimentjes over mijn Engels. De ouders hebben meerdere keren gezegd dat ze het heel goed vonden, en vooral de opmerking van Talia deed het hem: "Dad, does she actually speak Dutch too?"
Uiteindelijk gingen de kinderen naar bed en heb ik dan ook afscheid genomen van mijn ouders. Ze zijn nu terug naar het hotel en ze varen morgenochtend weer terug naar Duinkerken. Ze moeten dan vroeg weer in de haven staan dus hebben we vanavond al afscheid genomen. Het voelde eigenlijk behoorlijk onwerkelijk om afscheid van ze te nemen, maar missen ga ik ze sowieso. Misschien zal ik het de eerste week nog niet zo merken, maar dat komt later wel.
En nu zit ik hier in mijn kamer op mijn bed met mijn laptop. Er staat nog zoveel werk voor me, namelijk een koffer een verhuisdoos en een aantal weekendtassen, maar ik denk dat ik daar morgen maar aan begin. Voor nu: goodnight!

With love,

2 opmerkingen:

  1. Klinkt super leuk allemaal, zeg! Echt gaaf dat je zo'n jaar naar het buitenland gaat. Dat wil ik ook gaan doen als ik klaar ben met school, misschien ook wel als au pair. Dus ik ga je zeker volgen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Even lekker bijgelezen, er is iets met mijn blogger acount. Kan geen bericht via blogger bij je achterlaten , dus dan maar op een andere manier. We hebben gehoord dat het allemaal goed is gegaan, en dat is heel fijn. We gaan je natuurlijk volgen. greatings!!

    BeantwoordenVerwijderen